2017. júl 02.

Kik vagyunk?

írta: onlinenyelvsuli
Kik vagyunk?

Miklós Andrea /német nyelv/

 

andi.jpg

ELTE bölcsészdiplomával rendelkezem és már több, mint 15 éve foglalkozom a német nyelv oktatásával. Tanítottam nyelviskolában, cégeknél és gimnáziumban is. Kezdőtől felsőfokú szintig vállalok felkészítést általános német nyelvből legyen szó érettségiről, nyelvvizsgáról vagy átfogó nyelvtani rendszerezésről. 
Jó hangulatú, egyénre szabott órákkal és változatos feladatokkal segítek, hogy a nyelvtanulás igazi öröm legyen! :)

 

Miklós Krisztina /angol nyelv, portugál és brazil nyelv/

 

14316990_1290114190999645_5983709187041359510_n.jpg

Diplomás tanárként már több mint 13 éve foglalkozom az angol és 7 éve a portugál nyelv oktatásával. 

Mindegy, hogy mire szeretnél felkészülni, nyelvvizsga, érettségi, külföldi munka, kommunikáció fejlesztés, felzárkózás, üzleti nyelv elsajátítása vagy csak szinten tartanád a tudásod, mindenben tudok Neked segíteni, hogy GARANTÁLTAN elérd a kitűzött célod hatékonyan és mielőbb.

Az összes ismert nyelvvizsga-rendszerhez biztosítok gyakorló feladatokat és nem lesz szükséged semmilyen kötelező könyv vagy tananyag megvásárlására sem, mert óráról órára én biztosítom azt. Ha van kifejezett kérésed, hogy milyen könyvből szeretnél haladni, arra is van lehetőség!

Nem vagyok híve a tipikus "tankönyv, munkafüzet, házi feladat" sablon óráknak, ami nem ad át ÉLETSZERŰ tudást, inkább a hatékony, változatos, kreatív órákra törekszem. 

Az órákat online formában tartom, ami a leginkább idő és költséghatékony megoldás, valamint talán a legkényelmesebb, és feszélyezettségtől mentes is. Minden szükséges feltételt biztosítok ahhoz, hogy GARANTÁLTAN elérd a kitűzött nyelvtanulási célodat.
Az anyagot minden óra előtt összeállítom és e-mailen keresztül küldöm el, ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk haladni.

Rugalmas időbeosztásban vállalok tanítást így akár óráról órára is egyeztethetünk időpontot, nem kötelező fix napot megbeszélnünk.

Várlak szeretettel az óráimon! :)

 

Vald Gergő /angol nyelv/

 

13690596_1062815513756021_3112903277366581519_n.jpg

Már több, mint 20 éve foglalkozom az angol nyelv tanulásával, ami olyan közel került hozzám, hogy a tanítását is elkezdtem. Az évek során kialakítottam egy olyan egyedi tanítási technikát, amivel kifejezetten a kezdőknek és a középhaladóknak tudok segítséget nyújtani, hogy az angol nyelv könnyen elsajátíthatóvá és alkalmazhatóvá váljon bárki számára.

Az óráimat kreatív feladatokkal, szókincsfejlesztő gyakorlatokkal és a sablonos mondatfordítások helyett egyszerűen megérthető nyelvtani magyarázatokkal színesítem, így a tanóra mindkettőnk számára gyorsan és élvezetesen teljen.

 Vállalok korrepetálást, általános iskolások, gimnazisták, főiskolások tanítását; érettségire, pótvizsgára való felkészítést, de ha a középfokú nyelvvizsga megszerzése a cél, abban is tudok segíteni.

 Keress bizalommal, ha gyorsan és hatékonyan, valamint jó hangulatú órákon szeretnéd megtanulni az angol nyelvet.

Szólj hozzá